Dit zijn de zuinigste Opels van het moment!

 

Duurzaamheid is één van de belangrijkste selling points voor de toekomst. Dat vinden we tegenwoordig in allerlei producten terug en zeker ook op het gebied van auto’s. Consumenten en zakelijke rijders kijken dan ook lang niet meer alleen naar kenmerken als accelererend vermogen, wegligging en comfort, maar vooral ook naar het verbruik. Ook Opel ziet in dat er steeds meer vraag is naar zuinige auto’s. We zetten daarom de meest efficiënte modellen even voor je op een rijtje.

 

1. Opel Ampera

Deze auto laat zien dat groene kwaliteiten andere wensen niet uit hoeven te sluiten. In essentie rijdt de auto elektrisch, maar de door benzine aangedreven range extender zorgt ervoor dat je je daarbij niet druk hoeft te maken over de actieradius. Andere kwaliteiten zoals een strak design, comfort en sportieve rijstijl zijn ook volop aanwezig.

 

2. Opel Vivaro

Het maximale uit elke liter brandstof halen is misschien nog wel het meest belangrijk in de logistieke sector. De nieuwe Opel Vivaro is wat betreft een uitkomst voor ondernemers die een bestelbus willen leasen. Ruim ingedeeld, maar vooral zuinig in het verbruik en toch met de beschikking over een hoog koppel.

 

3. Opel Corsa 1.3 CDTI ecoFLEX

Terwijl bijtellingspercentages worden aangescherpt, sleutelt Opel verder aan haar dieselmotoren om het mogelijk te maken om voordelig te blijven rijden. Die uitstoot is met deze nieuwe nieuwe Corsa omlaag gebracht tot slechts 88 gram CO2 per kilometer, waardoor deze auto tot het einde van 2015 in de klasse van 14% bijtelling valt.

 

4. Opel Insignia ecoFLEX

Waar de Corsa vooral een handige stadsauto is, biedt de Insignia veel voor de liefhebber van wat luxere auto’s. Met dezelfde techniek als bij de Corsa biedt Opel met deze Insignia zo flink wat meer ruimte, comfort en klasse voor wie op zoek is naar zuinigheid in een hogere prijsklasse.

Tags:

 
 
 

Reacties zijn gesloten..